Nieuwe kantoorinrichting fleetkennis biedt werken-op-maat-ervaring

Normaal gesproken beheert fleetkennis het wagenpark van organisaties en begeleidt hen van A naar B met slimme oplossingen voor het mobiliteitsmanagement. Ditmaal verplaatste het bedrijf haar eigen vloot, mensen en een deel van haar inboedel naar een nieuw kantoor op een goed bereikbare locatie langs de A27. Aan Bureau vandervorm de eer de nieuwe plek in te richten tot een volwaardige hybride werkomgeving. Een terugblik op een succesvolle transitie.

Openhartige ontvangst

Wie het kantoor van fleetkennis binnenloopt, voelt zich meteen welkom. En dat is ook precies de bedoeling, want je betreedt het workcafé – een lounge- en lunchruimte die ook als ontmoetingsruimte voor klanten en het team is ingericht. Het kantoor oogt toegankelijk door de ruimtelijke indeling. Verderop in het pand vind je de aanlandplekken, een aantal vergader- en managementruimtes en focusruimtes. Kortom: een kantoorinrichting die ruimte biedt aan werken op maat.

“De grootste verdienste van Bureau vandervorm? Voor zowel onze eigen medewerkers als onze klanten voelt het nieuwe onderkomen als een warm welkom!” 

Marianne van der Rijst, HR BP bij fleetkennis

Naar tevredenheid opgeleverd 

Bureau vandervorm presenteerde een moodboard geënt op fleetkennis’ kenmerken: gedrevenheid, eigenzinnigheid, menselijkheid en persoonlijkheid. Wat Marianne van der Rijst betreft kunnen al deze vakjes worden aangekruist in het nieuwe kantoor. De HR-professional en tevens werkgelukdeskundige van fleetkennis hield een enquête onder haar collega’s om de belangrijkste kantoorbehoeften in kaart te brengen. Ze leverde de uitkomsten van dit onderzoek aan voor verdere conceptualisering door Bureau vandervorm. 

Een kantoor dat voelt als thuiskomen 

Marianne legt de lat erg hoog en vindt het daarom fijn deze mentaliteit ook terug te zien bij Bureau vandervorm. “Bij fleetkennis geloven we in het credo: doe waar je goed in bent. Bij onze dienstverlening zoeken we partners die goed zijn in wat zij doen. Zo ook hier. We hebben ons laten leiden door een expert die alle trends kent, goed adviseert over kleurgebruik en weet wat er nodig is om van een kantoor een thuis te maken. Onze collega’s zeggen unaniem dat het nieuwe kantoor gezelliger, functioneler en toekomstgerichter is”, aldus Marianne, waarbij ze eraan toevoegt tevreden te zijn met de professionele bouwbegeleiding en vlotte oplevering.  

Ruimtelijkheid zonder afbreuk aan akoestiek 

Ruimtelijkheid was een belangrijke wens van fleetkennis. En daaruit voortvloeiend: een goede ruimteakoestiek zonder cocongevoel. Met (focus)ruimten met glazen afscheidingen is de openheid van het kantoor behouden, maar kan men zich op gezette tijden even terugtrekken wanneer de werkzaamheden dat verlangen. Dit resulteert in rust, overzichtelijkheid en een clean uitstraling. 

Vakkundige afwerking, hoogwaardige uitstraling 

De kracht van fleetkennis’ kantoor schuilt hem ook in de details en het subtiele kleurgebruik. Met neutrale basiskleuren en een rode accentkleur komt de high-end huisstijl van fleetkennis onmiskenbaar naar voren. Het resultaat is een hoogwaardige uitstraling passend bij het DNA van fleetkennis, namelijk: kwalitatief werk leveren, tegen de beste voorwaarden en rekening houdend met persoonlijke omstandigheden.  

Geslaagde samenwerking 

Marianne kijkt terug op een geslaagde samenwerking. “Het totaalplaatje klopt: men voelt zich op ons kantoor direct welkom. En dat is geheel de verdienste van Bureau vandervorm!” 

Bureau vandervorm heeft al vele kantoren ingericht op het werken en zakelijk ontmoeten van nu. Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen bij de (her)inrichting van je kantooromgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op

 

Volgend bericht

Een complete kantoorinrichting waar iedereen enthousiast van wordt

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch