Accountmanager Thijs van Rookhuizen versterkt Bureau vandervorm

Maak kennis met Thijs van Rookhuizen, het nieuwste talent bij Bureau vandervorm. Onze kersverse accountmanager heeft altijd al interesse gehad in projectinrichting en vormt met zijn kennis en ervaring als leverancier van cable managementoplossingen een waardevolle aanvulling op het team. Hij bundelt zijn expertise op het vlak van cable management nu ook met andere interieuraspecten, waaronder vloeren, wanden en kantoormeubilair. Kortom, het complete inrichtingspakket. Hij stelt zich graag aan je voor.

 

Thijs’ eerste indruk bij Bureau vandervorm

“Ik ben een mensenmens pur sang en voel me daarom volledig op mijn plek bij Bureau vandervorm, waar de menselijke component hoog in het vaandel staat”, steekt Thijs van wal. “In de ontspannen en persoonlijke benadering naar klanten schuilt onze kracht. Een totaalinrichting valt of staat bij het winnen en waarmaken van hun vertrouwen. Goede communicatie is daarbij van vitaal belang.”

“Ik heb de afgelopen maanden veel nieuws mogen ontdekken”, vervolgt Thijs. “Het is bijzonder om te zien hoe omvangrijk en divers de projectinrichtingsbranche is. Ik wist op voorhand niet dat er zoveel bij kwam kijken om een project A tot Z te realiseren.”

 

De kracht van een hecht team

Thijs is erg te spreken over de samenwerking op kantoor. “Sfeer is de basis van succes en met de sfeer zit het hier wel goed. Als klein en jong team zijn we goed op elkaar ingespeeld.” De klik met collega’s, gedreven door een gedeelde passie, legt het fundament voor een fijne samenwerking en succesvolle projecten, voegt hij daaraan toe. “We zijn niet alleen een fantastisch team, maar ook echt sparringpartners van elkaar. We delen onze ideeën en reflecteren op elkaars aanpak. Het is mooi om te zien dat iedereen openstaat voor elkaars perspectieven en bereid is om van elkaar te leren. Ik voel me betrokken bij alle aspecten van het werk en krijg de ruimte om mijn eigen inbreng te geven. Bureau vandervorm is voor mij een goede leerschool!”

 

Tot in de puntjes verzorgen

“Als accountmanager probeer ik tijdens klantgesprekken een dieper begrip te krijgen van alle behoeften en wensen. Open en transparant communiceren vind ik daarbij belangrijk.” Dat de meeste projecten een lange aanloop hebben, ziet Thijs vooral als kans om grondig en nauwkeurig te werk te gaan. “Zo kan ik volop toewerken naar een optimale uitvoering van de opdrachten.”

Hoewel het niet zijn primaire focus heeft, is Thijs sterk in projectmanagement en zorgt hij er langs de zijlijn voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. “Ik vind het bijvoorbeeld leuk om met de monteurs te sparren tijdens de oplevering. Door mijn eerdere rol als leverancier spreek ik hun taal en kan ik praktisch meedenken bij de projectuitvoering. Ik geloof wel dat ik daarmee het verschil maak!”

 

Maak kennis met Thijs

Is je organisatie toe aan een nieuwe kantoorinrichting? Thijs ondersteunt je graag bij het realiseren van een nieuwe werkomgeving die volledig aansluit bij je visie en de behoeften van je team. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button of bel +31 (0)30 – 3690747 voor meer informatie.

Volgend bericht

Van kabelchaos naar een strakke en veilige werkplek met cable management

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch