Onze aanpak

maakt impact

Of we nu een compleet nieuw interieur realiseren óf als projectinrichter betrokken zijn in een project – je kunt altijd rekenen op onze verfrissende ideeën, projectmanagement skills, enthousiasme, tomeloze energie en gedrevenheid om jouw verwachtingen te overtreffen.

Onze aanpak

Hoe jouw interieur

tot leven komt

Wij hebben een grote passie voor details, design en innovatie. Samen met jou creëren we een interieur dat volledig aansluit bij jouw wensen, ambities en budget. We zijn van A tot Z betrokken en zorgen er voor, in samenwerking met ons netwerk van vaste partners, dat jouw interieur op tijd én binnen het budget gerealiseerd wordt.

We adviseren

Tijdens de pre-designfase bieden we workplace consultancy aan. We begeleiden je om de cultuur, ambitie, visie en werkbehoeften van jouw organisatie in kaart te brengen. Alle input verwerken we in een werkplekconcept en een functioneel en technisch programma van eisen. Bovendien kunnen we, samen met onze geselecteerde partners, je helpen met huisvestingsvraagstukken.

We ontwerpen

In nauwe samenwerking met interieurarchitecten en -ontwerpers maken we een ontwerp op basis van het werkplekconcept en programma van eisen. Dit omvat het analyseren van de ruimte, het ontwikkelen van een voorlopig lay-out, het onderzoeken van esthetiek en ontwerpelementen en uiteindelijk het maken van een uitgebreid definitief ontwerp.

Tijdens het ontwerpproces bieden we kostenramingen en hulp bij budgettering. Ons doel is om een goede balans te vinden tussen ontwerpkeuzes en praktische overwegingen, zodat het uiteindelijke ontwerp zowel esthetisch aantrekkelijk als financieel haalbaar is.

We realiseren

Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe interieur op tijd én binnen budget wordt gerealiseerd, waarbij we ook oog hebben voor details. We regelen alles voor je, van het aanschaffen van meubilair tot schilderwerk en E&W installaties – onze project ninja’s hebben alles onder controle. Elke stap wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd. We doen er alles aan om je een stressvrije ervaring te bezorgen en houden je bij elke stap op de hoogte.

ONZE KLANTEN

Wij realiseren

projecten voor

CEO / Directeur / Eigenaar

Op zoek naar een betrouwbare partij die jouw nieuwe interieur van A tot Z kan verzorgen? Dit is Bureau vandervorm op het lijf geschreven! Wij regelen alles voor je – van workplace consultancy, een passend ontwerp, materiaalkeuzes en meubelplan tot het realiseren van de complete verbouwing. Wij verzorgen de uitvoering van het gehele project door vloeren en wanden af te werken, installaties te verzorgen, etc. Onze project ninja’s hebben alles onder controle en sturen alle betrokken partijen aan. Wel zo fijn voor jou – zo kan jij je optimaal focussen op de dagelijkse bedrijfsvoering.

Interieurarchitecten / architecten

Wij zijn een aantrekkelijke partij voor (interieur)architecten. We gaan verder dan alleen advies over ontwerp en materiaalkeuze; we nemen ook de verantwoordelijkheid voor de levering en installatie van meubels op ons. Bovendien kunnen we jouw hele project van A tot Z uitvoeren, inclusief vloer- en wandafwerking, installaties, en nog veel meer. Ons ultieme doel is om jouw plan/ontwerp met een glimlach, op tijd én binnen het budget te realiseren! Klik hier voor onze merken.

Facilitair managers

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het renoveren van je interieur, nieuwe meubels of een compleet nieuw interieur, zoek dan niet verder. Ons team geeft je graag advies, zorgt ervoor dat alles op wieltjes loopt en dat jouw project op tijd en binnen het budget wordt afgerond. Klik hier voor onze merken.

Projectmanagement consultants

We ondersteunen projectmanagement consultants bij het realiseren van hun projecten. Op basis van het interieurontwerp adviseren en leveren wij jou een passend meubelplan inclusief materiaal- en productkeuzes. We zorgen ervoor dat het project op tijd en binnen budget wordt gerealiseerd, zodat de oplevering en inhuizing naadloos verlopen.

Design & build

We adviseren en ondersteunen design & build specialisten. We delen graag onze kennis en ervaring op het gebied van meubilair om ervoor te zorgen dat jouw project op tijd en binnen budget wordt afgerond. Hoe we deelnemen aan het project is aan jou – betrek ons gerust in jouw project. Klik hier voor onze merken.

MOGEN WE VOOR JOU OOK HET VERSCHIL MAKEN?

Let’s shape
Impact together

We horen graag van je
office@bureauvandervorm.nl
SLUITEN ADVIES

Wij adviseren

Melvin Schalkx

Melvin Schalkx
Chief Inspiring Officer

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Laat het mij weten.