Alles behalve

Gewoon

Wij geloven sterk in de kracht van een inspirerende werkomgeving. Daarom streven wij voortdurend naar het creëren van dynamische ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook een onmiskenbare bron van inspiratie vormen. Sinds onze oprichting in 2010 richten wij ons op het realiseren van interieurs die inspireren én succes stimuleren.

Creëer samen met ons een werkruimte die perfect aansluit bij jouw behoeften en de mensen die er werken. Wij begeleiden jou in het hele proces – van inventarisatie en ontwerp tot ruw- en afbouw, installaties, inrichting en projectmanagement. Wij tillen jouw werkomgeving naar een hoger niveau. Hierdoor wordt jouw kantoor een prettige werk- en ontmoetingsplek voor (nieuwe) collega’s, klanten en andere bezoekers.

Ons eigen Clubhouse Office is een vertaling van waar wij in geloven. Zie hieronder hoe dat er uit ziet.

Dit is wie we zijn – een team van perfectionisten, elk met hun eigen expertise. Onze missie is ‘Shaping impact’ – in alles wat we doen willen wij impact maken. We helpen je niet alleen bij het creëren van een inspirerend en passende werkomgeving; met onze ervaring ontzorgen we je gedurende het hele traject tot en met de realisatie.

1 / 7
Onze kernwaarden

Zo zorgen wij

voor succes

1

Oog voor detail

Details vormen de basis van inspirerende interieurs; ze verheffen het gewone tot het buitengewone. Ons team begrijpt dat elk detail, zowel in het interieurontwerp als in het proces, van het grootste belang is. Met onze aandacht voor detail brengen we jouw wensen tot leven en creëren we een indrukwekkende werkomgeving.

2

Creativiteit

Creativiteit is de sleutel tot het creëren van een interieur welke de visie van onze klanten tot uiting laat komen en inspireert. Ons team, dat bekend staat om hun innovatieve aanpak, geeft niet alleen vorm aan unieke en innovatieve interieurs, maar brengt ook creativiteit in elke stap van het proces en biedt creatieve oplossingen waar nodig.

 

3

Persoonlijke aanpak

Wij hechten veel waarde aan een échte verbinding met onze relaties. We zijn oprecht geïnteresseerd in jou en lopen een stapje harder om jouw verwachtingen te overtreffen. Samenwerken gaat over veel meer dan alleen het resultaat – het omvat persoonlijke aandacht gedurende het hele project, van ontwerp tot oplevering.

CLUBHOUSE office

Een kantoor

is meer dan een

werkplek

In ons ‘clubhouse office’ concept staat het creëren van een energieke werkomgeving centraal, waar samenwerking, creativiteit en innovatie hand in hand gaan.

Ons ‘clubhouse office’ concept biedt een diverse mix aan werkruimten, concentratie ruimtes, overleg ruimtes en lounges. Het kantoor kan voorzien worden van faciliteiten zoals een workcafe met daarin een koffiebar, pantry’s en break-out zones met ontspanningsmogelijkheden. Door werk en ontspanning te combineren, is de clubhouse office een populaire keuze voor bedrijven die belang hechten aan het welzijn en de productiviteit van hun medewerkers.

“Waar werk en plezier samenkomen, komt productiviteit en creativiteit tot bloei.''

ONS TEAM

Ontmoet de mensen

die zorgen voor impact

MELVIN SCHALKX

Chief Inspiring Officer

melvin@bureauvandervorm.nl 

+31 (06) 46388870

 

THIJS VAN ROOKHUIZEN

Customer Happiness Manager

thijs@bureauvandervorm.nl

+31 (06) 34640797

NIENKE BOUWMEESTER

Project Navigator

nienke@bureauvandervorm.nl

+31 (06) 18648089

WENDY KRONENBURG

Project Navigator

wendy@bureauvandervorm.nl

+31 (06) 18287362

SUZAN SCHALKX

Chief of all non-interior affairs

suzan@bureauvandervorm.nl

+31 (06) 49049584

PIËCK OHR

Chief Happiness Officer

pieck@bureauvandervorm.nl

EVA HEESAKKER

Project Navigator

eva@bureauvandervorm.nl

+31 (06) 34615713

MIJNTJE SCHALKX

Intern Web & Social Media

mijntje@bureauvandervorm.nl

JOIN US

Word onderdeel

Van ons team

Wil jij onderdeel worden van ons gepassioneerde team? We zijn altijd opzoek naar getalenteerde mensen die bij willen dragen aan onze missie om interieurs te creëren met impact. Innovatie, creativiteit en het streven naar perfectie zit in ons DNA en dat zie je terug in onze bruisende werkomgeving die groei en ontwikkeling stimuleert.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken! Mail naar suzan@bureauvandervorm.nl of bel 06 49 04 95 84.

MOGEN WE VOOR JOU OOK HET VERSCHIL MAKEN?

Let’s shape
Impact together

We horen graag van je
office@bureauvandervorm.nl
NULL