Kantoorinrichting Rotterdam

Alles voor een inspirerende werkomgeving

Een nieuwe kantoorinrichting nodig in Rotterdam en omstreken? Bij Bureau vandervorm creëren we werken op maat. Ons idee van een inspirerende werkomgeving? Een dynamische ruimte waarin je optimaal kunt presterencreëren en organiseren. Met ons ruime assortiment kantoormeubelen en onze in-house expertise voorzien we elke kantoorruimte van een uitnodigend interieur, dat in alles het bedrijfs-DNA ademt.

 

“Bureau vandervorm creëert werken op maat. Binnen het budget en de gestelde deadlines, passend bij de wensen en behoeften van de klant.”

 

 

Kantoorinrichting Rotterdam: ga voor uniek

Bij Bureau vandervorm nemen we de merkidentiteithuisvestingsituatiebezettingsgraad en diversiteit aan werkplekken als uitgangspunt voor het interieurconcept. Hierbij brengen we de behoeftes van de opdrachtgever (top-down) en de werknemers (bottom-up) helder in beeld. Deze integrale aanpak vormt de basis van een inspirerende, productieve werkomgeving die verbindt en prikkelt tot topprestaties.

 

kantoorinrichting

Design kantoormeubelen in Rotterdam

Bureau vandervorm biedt een ruim aanbod design kantoormeubelen in regio Rotterdam. Ook voor kantoorinrichting in Utrecht en kantoorinrichting in Amsterdam ben je op het juiste adres. Ons meubilair kenmerkt zich door zijn hoogstaande functionaliteit en comfort. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Verstelbare bureaus. In moderne kantoorinrichtingen is meer en meer belangstelling voor zit-sta werkplekken. Op lange werkdagen zijn verstelbare bureaus dé uitkomst voor medewerkers die behoefte hebben aan een actieve(re) werkhouding. Met dit inventieve kantoormeubilair verklein je bovendien de kans op bureau gerelateerde klachten, zoals RSI en rugpijn.
  • Bureaustoelen. De bureaustoel vormt samen met het bureau verreweg het belangrijkste onderdeel van de kantoorinrichting. Over het algemeen brengen werknemers hier immers de meeste tijd op door.
  • Vergadermeubilair. Vergadermeubilair op maat draagt bij aan effectieve vergader- en brainstormsessies die hand in hand gaan met het nodige comfort. Op die manier wordt elke meeting een inspirerend samenkomen vol goede ideeën.
  • Cablemanagement. Cablemanagement is met recht een hot issue in kantoorruimten. Loshangende snoeren en kabels vormen een grote bron van ergernis op de werkvloer en leveren niet zelden gevaar op. Onze elegante cablemanagement oplossingen dragen bij aan een opgeruimde, veilige werkplek, door robuuste en onzichtbare verbindingen voor adapters, snoeren en stekkerdozen te creëren.
  • Kantooraccessoires. Onze kantooraccessoires zijn meer dan attributen; ze dragen bij aan de efficiency van de medewerkers. Hieronder vallen ergonomische producten die zorgen voor de benodigde fysieke ontspanning om zo comfortabel en efficiënt mogelijk te werken.

 

vandervorm leaseplan

 

Alle topmerken onder een dak

Bureau vandervorm is dealer van gerenommeerde merken, waaronder Vitra, Kartell, Herman Miller en nog veel meer. Ons aanbod omvat een inspirerende collectie hoogstaande interieurproducten.

Kortom, met onze kantoormeubelen hebben we alles in huis voor de juiste kantooroprichting op maat.

 

Inspirerende kantoorinrichting voor elke branche

Bureau vandervorm heeft bijgedragen aan veel inspirerende projecten in uiteenlopende branches. Zien is geloven.

MOGEN WE VOOR JOU OOK HET VERSCHIL MAKEN?

Let’s shape
Impact together

We horen graag van je
office@bureauvandervorm.nl
NULL