Dentons

Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld met 183 kantoren in 75 landen, heeft zijn Amsterdamse vestiging in het Viñoly-gebouw gerenoveerd. Wij werden gevraagd om het meubilair te leveren.

Amsterdam
6500 m2
Fotografie: Ewout Huibers

De indeling van het kantoor van Dentons bestaat uit verschillende zones, elk met een eigen uitstraling en karakter.

Tijdens de renovatie bleef het team van Dentons in het kantoor werken, dus werd er een doordacht schuifplan geïmplementeerd om de overlast tot een minimum te beperken.

De indeling van het kantoor bestaat uit verschillende zones, elk met een eigen uitstraling en karakter. Het ontwerp is warm en tijdloos, met veel gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, wat zorgt voor een prettige sfeer en ontmoeting en beweging stimuleert.

De indeling van het kantoor van Dentons bestaat uit verschillende zones, elk met een eigen uitstraling en karakter.

Het werkplekconcept biedt veel verschillende werkvormen, waarvoor wij meubilair hebben geselecteerd en geleverd. Zo hebben we een speciale zit-sta werkplek ontworpen en op maat laten maken. Aangezien sommige ruimtes te smal waren voor een standaard duo-werkplekopstelling, hebben we een constructie ontwikkeld waarbij er een lineaire duo-werkplek is gemaakt. Door twee werkplekken naast elkaar te maken, wordt de ruimte optimaal benut.

1 / 4
VOLGENDE SHOWCASE

Sparkles

Overig

Zeist 1700 m2 Fotografie: Christine van Rooijen

Bekijk showcase
Get in
Let’s shape Impact together touch