KPMG Meijburg

KPMG Meijburg is geen onbekende voor ons; de vestiging in Eindhoven is het zesde kantoor dat wij hebben voorzien van nieuw, duurzaam (werkplek)meubilair. Het is altijd fijn als een klant opnieuw gebruikmaakt van onze diensten!

Eindhoven
2000 m2
Fotografie: Stijn Poelstra

De vraag vanuit KPMG Meijburg was het creëren van een duurzaam werkplekconcept waarbij medewerkers graag naar kantoor komen.

De vraag vanuit KPMG Meijburg was het creëren van een duurzaam werkplekconcept waarbij medewerkers graag naar kantoor komen. Cushman & Wakefield Design + Build heeft een ontwerp gemaakt waarbij een grote variëteit aan werkplekken beschikbaar is voor het team. Naast de kantoorzones is er bij binnenkomst een ‘bruisend hart’. Een ruimte voor een gastvrij klantenontvangst, maar ook dé plek om met collega’s samen te komen.

Duurzaamheid was een van de belangrijkste pijlers binnen dit project en wij hebben op dat thema een adviserende rol gehad. Door bestaande werkplekken te voorzien van nieuwe techniek, hebben we de werkbladen verstelbaar gemaakt en daarmee opnieuw inzetbaar. Door middel van duurzame keuzes heeft Meijburg nu een compleet nieuwe werkomgeving, die in werkelijkheid een combinatie is van hergebruikte en nieuwe elementen. Al het duurzame meubilair dat wij bij Meijburg hebben toegepast komt uit onze The Green Lab collectie. 

1 / 4
VOLGENDE SHOWCASE

Stedelijk Gymnasium Haarlem

Onderwijs

Haarlem 2600 m2 Fotografie: Sander Besems

Bekijk showcase
Get in
Let’s shape Impact together touch