Woonzorg Nederland

Het Amstelveense hoofdkantoor van Woonzorg Nederland heeft niet alleen nieuwe werkplekken, maar ook een nieuwe (multifunctionele) pantry en brainstormruimte. Door dit project van ontwerp tot aan realisatie voor onze rekening te nemen, hebben we ervoor kunnen zorgen dat het op tijd én binnen budget opgeleverd is.

Amstelveen
4000 m2
Fotografie: Sander Besems

De brainstormruimte is de eyecatcher van het interieur geworden. Was dit voorheen een ruimte die nagenoeg onbruikbaar was vanwege de slechte akoestiek, inmiddels is het de meest multifunctionele ruimte van het gehele kantoor. Met ons ontwerp is de ruimte nu te gebruiken voor brainstormsessies, town hall meetings en als aanland- en overlegplek. Hierbij zijn de wanden, het plafond, de verlichting, de vloer én het meubilair ingezet als akoestische oplossing.

De pantry was voorheen te krap en bood geen ruimte aan informele ontmoetingen. In het nieuwe ontwerp hebben we een eiland gecreëerd. Hiermee is er meer beweegruimte gekomen en zijn er aanlandplekken toegevoegd. Door de pantry als centraal punt in een kantoor te plaatsen, stimuleer je beweging, ontmoetingen en reuring. Ook alle werkplekken hebben we vervangen voor zit- sta bureaus. Nog een extra trigger voor een gezonde werkdag.

1 / 9
VOLGENDE SHOWCASE

Universiteit van Amsterdam

Onderwijs

Amsterdam 600 m2 Fotografie: Sander Besems

Bekijk showcase
Get in
Let’s shape Impact together touch