Laat je verrassen met creatief advies over kantoorinrichting

Natuurlijk moet een werkplek Arbo-verantwoord zijn en alle faciliteiten bieden die nodig zijn om werk goed te kunnen uitvoeren. Maar een echt goede werkplek, waar mensen optimaal presteren en met plezier naartoe gaan, heeft méér nodig. Groen en authenticiteit bijvoorbeeld zijn dan onmisbaar. Of, zoals we bij Bureau vandervorm zeggen: our dreamwork makes your team work. Dat begint met een goed én creatief advies over kantoorinrichting.

Waarom een creatief advies over kantoorinrichting

Een goed ingericht kantoor inspireert. Het vormt de blauwdruk van de bedrijfsidentiteit: waar je als onderneming voor staat en welk gevoel je bij medewerkers en relaties teweeg wilt brengen. Een inspirerende werkomgeving zorgt ervoor dat werknemers:

  • Betere werkprestaties leveren;
  • Als ambassadeurs optreden voor je organisatie;
  • Minder uitvallen door (arbeidsgerelateerd) ziek zijn;
  • Langer bij je organisatie blijven werken.

Ook gesprekken met relaties zijn vaak succesvoller in een prettige en passende omgeving. Juist daarom is een goed en gedegen advies over hoe het kantoor zo prettig, optimaal en toekomstbestendig mogelijk in te richten, belangrijk.

Van ontwerp tot en met oplevering

Bureau vandervorm kijkt allereerst naar wat een organisatie wil uitstralen. We creëren dynamische en multifunctionele ruimtes, waardoor mensen in beweging blijven. We spelen met kleur, verbeteren de akoestiek, hebben een scherp oog voor de kantooraankleding en adviseren over gezond, comfortabel en duurzaam meubilair.

Zeker is dat een echt goede kantoorinrichting bijdraagt aan meer creativiteit, succesvollere meetings en een sterkere verbondenheid. Aan de hand van jouw eisen en wensen creëren wij iets authentieks en bijzonders. We staan bol van leuke en gekke ideeën, maar worden ook graag uitgedaagd. Ons motto is dan ook: don’t be afraid of silly ideas!

Wil je écht goed advies over je kantoorinrichting?

We nodigen je van harte uit op onze Clubhouse Office om meer inspiratie op te doen. Spreekt ons kantoorinrichtingsconcept je aan? Dan gaan we graag met je om tafel om met je te inventariseren hoe we je droomkantoor turnkey kunnen opleveren. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

Volgend bericht

Design & Build: van A tot Z ontzorgd met Bureau vandervorm

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch