Kantoorinrichting inspiratie [3 video’s]

Haren gekamd, spullen gepakt, ontbijt achter de kiezen en door naar kantoor! Na twee jaar van coronamaatregelen en lockdowns werkt driekwart van alle werknemers weer deels of volledig op locatie, blijkt uit onderzoek van TNO. Uit datzelfde onderzoek blijkt echter ook dat 80% deels thuis wil blijven werken. Gelukkig maakt technologie veel mogelijk en zijn er meerdere voordelen aan hybride werken. Maar ondanks alle technologische ontwikkelingen is het inmiddels duidelijk dat we niet zonder face-to-face ontmoetingen kunnen. We hebben fysiek op kantoor samenkomen nodig voor meer creativiteit, succesvollere meetings en een sterkere verbondenheid. “Maar voor een optimale prestatie heb je ook optimale omstandigheden nodig en dat is wat wij doen”, zegt Melvin Schalkx, directeur-eigenaar bij Bureau vandervorm. “Wij creëren ideale omstandigheden. Hoe? Door te gaan voor een Clubhouse Office. Ben je nieuwsgierig naar wat dat is? Bekijk dan onze video.”

Kantoorinrichting die voor jou werkt

Een prettige werkomgeving laat energie stromen. Dat is des te belangrijker omdat beeldschermwerk de afgelopen jaren is toegenomen. TNO, die dat heeft onderzocht, waarschuwt dat langdurig werken in dezelfde houding kan leiden tot gezondheidsklachten. Met het Clubhouse Office concept laat je de werkplek optimaal aansluiten bij verschillende werkzaamheden. We creëren dynamische, multifunctionele ruimtes waardoor mensen in beweging blijven. Een inspirerend ontmoetingsplein voor koffie, eten, informele overleggen en daily kick-offs is een must. Maar denk ook aan een Focus Room als concentratieruimte voor onder meer telefoongesprekken en werkzaamheden die opperste concentratie vragen. Of een Zoom Room met plug-and-play apparatuur voor online vergaderingen en videoconferencing. De Meeting Room is een van de belangrijkste ruimtes vanwege zijn hybride karakter. Het is een vergaderruimte voor zowel intern werkoverleg als formele sessies met partners en klanten. Kijk mee hoe een dynamische Meeting Room voor jou kan werken.

Meer creativiteit en productiviteit

“De kracht van de Clubhouse Office is het wij-gevoel”, vertelt Melvin. “Het gevoel van verbondenheid, van een club. Het is een plek waar je goed en prettig kunt werken en waar je graag wilt zijn. Een plek met groen, sfeer en passende interieurkleuren. Net zoals je van je huis een thuis maakt door het sfeervol in te richten, is dat ook voor een kantoor belangrijk. Met een Clubhouse Office wakker je creativiteit en productiviteit aan. Daarom is een Work Café ook zo succesvol. Bedrijven die ons Work Café concept hebben toegepast, ervaren dat de productiviteit, teamspirit en motivatie bij hun medewerkers is toegenomen.” Het mooie is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om je perfecte Work Café in te richten. Bureau vandervorm kijkt altijd naar wat past bij je bedrijf en natuurlijk naar wat je aanspreekt. Een voorbeeld van een aansprekend Work Café, is te zien op het kantoor van Bureau vandervorm.

Meer kantoorinrichting inspiratie?

Ben je enthousiast geworden en spreekt het Clubhouse Office concept je aan? Bureau vandervorm helpt graag bij het begeleiden bij het conceptualiseren en uitwerken van je idee(ën). Bureau vandervorm heeft al vele bedrijven geholpen met het creëren van moderne, effectieve en efficiënte kantoorruimtes die optimaal zijn ingericht op het huidige hybride werken.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

Volgend bericht

Maximale focus met akoestische plafonds

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch