Nieuw: een kantoorinterieur op basis van building blocks

Eén van de eerste vragen die gesteld wordt wanneer een nieuw kantoorinterieur nodig is, luidt: wat gaat ons dit kosten? Een terechte vraag, waarop het antwoord vaak moeilijk te geven is, omdat de kosten van veel factoren afhankelijk zijn. Begrijpelijkerwijs zorgt dit bij veel bedrijven voor onrust. Wat immers als de kosten hoger uitvallen dan verwacht en er aan het eind een exorbitante rekening wacht? Bij Bureau vandervorm geloven we dat het anders kan en geven we vooraf duidelijkheid.

Kantoormeubilair als building blocks

Vooraf weten hoeveel een nieuwe kantoorinrichting gaat kosten, is bij Bureau vandervorm een vanzelfsprekendheid. Door kantoormeubilair als building blocks aan te bieden, schetsen we vooraf een duidelijk kostenplaatje en nemen we zodoende alle onzekerheid weg.

We bieden vaste productcombinaties aan, zoals bureaus met bijbehorende bureaustoelen voor diverse gebruikersniveaus. Hierbij wordt rekening gehouden met klantwensen op het gebied van functionaliteit, comfort en representativiteit. Door de ruime keuze aan productcombinaties, is er voor elk kantoor bijpassend meubilair.

Geen verrassingen achteraf

Het grote voordeel van deze productopzet is dat er achteraf nooit sprake is van verrassingen wat de kosten betreft. Met andere woorden: what you see, is what you pay, and what you get. Kost een bepaalde configuratie bijvoorbeeld €1000,- per unit, dan weet je dat de aanschaf van nieuw kantoormeubilair voor 50 werknemers het vijftigvoudige bedraagt. Niets meer, niets minder. Zo wordt het nog vóór de aanschaf mogelijk te bepalen of de kosten opwegen tegen de verwachte baten van een nieuw kantoorinterieur.

Geen uitgave, maar investering

Vooropgesteld: een nieuw kantoorinterieur is zeker niet alleen een uitgave, het is vooral een investering. Werknemers voelen zich in een nieuw interieur op waarde geschat en meer op hun gemak. Ergo: ze gaan met meer plezier naar hun werk en ze voeren hun werkzaamheden zo effectiever uit. Hoe gelukkiger werknemers zijn, hoe productiever. Stuk voor stuk baten die groen kleuren in je winst- en verliesrekening en derhalve zeker niet onderschat dienen te worden.

Goede kosten-batenanalyse

De onzekerheden omtrent het kostenplaatje van een nieuw kantoorinterieur zijn bij Bureau vandervorm niet aan de orde. Met onze kosteninzichtelijke aanpak weet je vooraf exact hoe groot de investering is en kun je direct bepalen of deze het waard is. Leg een solide basis voor je kantoorinterieur met onze productcombinaties en calculaties!

Meer weten over onze werkwijze? Maak dan een afspraak met een van onze collega’s via +31 (0)35-6780499 of raadpleeg ons contactformulier.

Plan een oriëntatiegesprek

Volgend bericht

Modulair kantoormeubilair: dé manier om agile werken optimaal te faciliteren

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch