Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie. Om snel en doeltreffend te werk te gaan hebben wij onze werkwijze onderverdeeld in vier fasen: QUICKSCAN, CONCEPTONTWIKKELING, PROJECTINRICHTING en PROJECTMANAGEMENT.

01

QUICKSCAN

Tijdens de Quickscan maken we een inventarisatie van de merkidentiteit, huisvestingsituatie, bezettingsgraad en diversiteit aan werkplekken. Hiermee brengen we de vraag van de opdrachtgever(s) en/of werknemers helder in beeld.

02

CONCEPTONTWIKKELING

De uitkomst van de Quickscan vormt de basis voor het interieurconcept. Ons creatieve team en ervaren interieurarchitecten, werken nauw samen voor het ontwikkelen van een dynamisch ontwerp met bijpassende budgettering.

03

PROJECTINRICHTING

Na het zorgvuldig afstemmen van de wensen en eisen op gebied van functionaliteit en cablemanagement wordt het definitieve interieurconcept gecreëerd. Van hieruit wordt binnen het gestelde budget, de look & feel doorvertaald in een dynamisch meubelplan.

04

PROJECTMANAGEMENT

Tijdens deze laatste fase komen alle aspecten samen en wordt de projectplanning opgesteld. Deze vormt samen met het interieurconcept en het meubelplan het totaalconcept. De heldere planning zorgt ervoor dat het meubilair tijdig en vakkundig word geïnstalleerd met bijbehorende gebruiksinstructies.