Melvin Schalkx blikt terug op 12,5 jaar ondernemerschap

De afgelopen jaren is Bureau vandervorm uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de kantoorinrichtingsbranche. Melvin Schalkx, eigenaar en oprichter van Bureau vandervorm, vertelt in dit portret hoe de toewijding van zijn team het bedrijf heeft gevormd en laten groeien. Een terugblik op 12,5 jaar ondernemerschap.

 

Prestaties om bij stil te staan

Melvin kijkt met verwondering terug op de afgelopen 12,5 jaar. Hij kan niet anders dan tevreden zijn op de prestaties die hij met zijn team heeft neergezet in die jaren. “In de hectiek van het dagelijkse werk sta je er niet altijd bij stil, maar we kunnen trots zijn op de indrukwekkende projecten die we samen met onze klanten hebben gerealiseerd.”

Zowel binnen het mkb als bij grote bedrijven begrijpt Melvin waar de knelpunten liggen. Hoewel corporates in eerste instantie weliswaar niet het focusgebied waren, zijn ze toch op het pad van Bureau vandervorm gekomen. Melvin: “Het feit dat we tot de preferred suppliers groepen horen van verschillende partners, vinden we erg bijzonder en geeft blijk van een stuk erkenning.”

Gevraagd naar waar Melvin het meest trots op is, noemt hij het project voor Heineken. “Mijn eerste opdracht van Heineken, die ik kende uit een eerder samenwerkingsverband, herinner ik me nog goed. Ik ben nog steeds dankbaar voor het immense vertrouwen dat Heineken mij gaf en de persoonlijke manier van zakendoen. Dat project heeft onder andere gezorgd voor een sneeuwbaleffect, dat Bureau vandervorm mede heeft gevormd tot wat het vandaag de dag is.”

 

Tastbaar bewijs van ons vakmanschap

Een ander project waar Melvin trots op is, is dichter bij huis te vinden: The Clubhouse Office. “In ons eigen kantoorshowroom laten we zien hoe je een kantoor veelzijdig en slim inricht. We leveren tastbaar bewijs dat onze ideeën zowel op papier als in de praktijk presteren. Onze eigen ‘proeftuin’ stelt ons in staat om te experimenteren met wat wel en niet werkt en de impact van het kantoorleven op maatschappelijk niveau te begrijpen”, verduidelijkt Melvin. “Op dat niveau opereren en adviseren kan niet vanaf een zolderkamer. Met The Clubhouse Office beleven we het zelf en kunnen we putten uit een schat aan ervaring om oplossingen op maat te bieden.”

 

Een toekomstgerichte visie

Melvin heeft met Bureau vandervorm ook grote ambities voor de toekomst. “Het afgelopen jaar hebben we grote stappen gezet in het automatiseren van onze backoffice-processen. Het is geweldig om te zien hoe technologie en ICT een sleutelrol spelen in ons streven naar efficiëntie en vooruitgang. We willen niet alleen sneller werken, maar ook beter presteren en daar opdrachtgevers van laten profiteren.”

Melvin ziet dat de markt verschuift en traditionele projectinrichtingsleveranciers steeds vaker de weg inslaan van turnkey-oplossingen. Bureau vandervorm doet het allebei en dat is een bewuste keuze. “We willen met Bureau vandervorm een partner zijn die aan alle klantbehoeften kan voldoen, of het nu gaat om het invullen van losse projectinrichtingsdomeinen of complete turnkey-oplossingen. Deze veelzijdigheid maakt ons sterker, veerkrachtiger en doelgerichter.”

Dus, waar Bureau vandervorm de komende 12,5 jaar naartoe gaat groeien? “We willen blijven innoveren, onze processen verder verbeteren en gebruikmaken van technologie om de beste resultaten te behalen. Met die aanpak ben ik ervan overtuigd dat we ook de komende jaren blijven voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten”, besluit Melvin.

 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van kantoorinrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Volgend bericht

De ondernemersreis van Melvin Schalkx, eigenaar en oprichter van Bureau vandervorm

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch