opera modular bureau vandervorm

Als partner van het Scandinavische merk Softline inspireren wij jullie graag met de laatste ontwikkelingen van het Deense designmerk, opgericht in 1979. Ze behoren inmiddels tot een van de gerenommeerde Scandinavische design merken.

Softline creëert innovatieve, iconische en hoogwaardige meubels. De meubels worden in eigen fabriek in Denemarken geproduceerd.

Ontwerpers van Softline

Voor deze hoogwaardige collectie werkt Softline nauw samen met toonaangevende internationale ontwerpers. Deze ontwerpers delen de passie voor kwaliteit, creativiteit en de stijl die Softline kenmerkt.

Denk hierbij onder andere aan ontwerpers als Busk+Hertzog, Müller & Wulff, Susanne Grønlund en Stine Engelbrechtsen. Ze hebben allen een unieke kijk op de huidige trends, wat resulteert in een collectie die een breed publiek aantrekt.

Ontdek de nieuwe generatie meubels, de uitstekende kwaliteit, nieuwe en milieuvriendelijke materialen, inspirerende kleuren en de innovatieve stijl van Softline:

 

Conga pouf + tray’s

Bekijk uitvergroting.

Ontwerpster: Sascha Sartory

Geïnspireerd door Afrikaanse conga-drums laat deze veelzijdige poef CONGA je zelf beslissen hoe je hem gebruikt.

Bruto verkoopadviesprijs: €229,- ex btw.

 

Cut pouf

cut bureau vandervorm
Bekijk uitvergroting.

Ontwerper: Busk+Hertzog

Met de ronde vorm en asymmetrische plaatsing van de naden is CUT een uniek ontworpen poef die perfect werkt als praktische zitplaats op zichzelf of als onderdeel van een grotere groep meubels.

Bruto verkoopadviesprijs: €419,- ex btw.

 

Orlando Wood

orlando wood bureau vandervorm
Bekijk uitvergroting.

Ontwerper: Busk+Hertzog

De Orlando chair heeft een licht en veerkrachtig houten frame in een ontwerp dat zowel eigentijds als uitnodigend is. De innovatieve afwerking van de rug tegen de zitting is een verfijnd detail, wat de stoel ideaal maakt om vrijstaand in een ruimte te plaatsen, op een plek waar het vanuit alle hoeken kan worden gezien.

Bruto verkoopadviesprijs: €581,- ex btw.

Winnaar van de GOOD DESIGN Award 2019

 

Cabala sofa

cabala bureau vandervorm
Bekijk uitvergroting.

Ontwerper: Müller & Wulff

Met een unieke functie kan de stoelrichting in een oogwenk worden gewijzigd en is het mogelijk om twee verschillende zitrichtingen tegelijkertijd te creëren.

Bruto verkoopadviesprijs: €980,- ex btw per element.

Winnaar van de GOOD DESIGN Award 2018

Laat je inspireren

Door het partnerschap met Softline kunnen wij ons richten op de ontwikkeling van deze nieuwe collectie, welke wij graag met jullie willen delen om elkaar verder te inspireren. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.

52 − = 42