Turn key; één partij die alles regelt

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat het eindresultaat voldoet aan ieders verwachtingen.

Turn key

Turn key is (net als Design & Build) een veel gebruikte term bij (her)inrichting en ver- of afbouw van kantooromgevingen. De betekenis van turnkey is vrij vertaald: ‘sleutel op de deur’.

Één partij die alles regelt

Ofwel: alles is gereed om direct aan het werk te kunnen gaan. Je hoeft alleen maar de sleutel om te draaien en je bent in business. Er is één partij die alles regelt vanaf de tekentafel tot aan het opleveren van de gehele inrichting en/of afbouw van je bedrijfspand.

Gehele Proces

Zo’n partij is Bureau vandervorm. Wij zijn verantwoordelijk voor het gehele proces van A tot Z. We streven naar absolute tevredenheid bij onze klanten en staan achter ons werk. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat het eindresultaat voldoet aan ieders verwachtingen.

Turn Key: Er is één partij die alles regelt vanaf de tekentafel tot aan het opleveren van de gehele inrichting en/of afbouw van je bedrijfspand.

Volgend bericht
Het proces van ontwerp, tot verbouwing e het eindresultaat bij Meant2B

Van ontwerp tot aan nieuw kantoor, het gehele proces in vogelvlucht

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch