Design & Build: van A tot Z ontzorgd met Bureau vandervorm

Spelen met kleur, het verbeteren van de akoestiek, circulair ontwerpen; kantoorinrichting volgens Bureau vandervorm is zoveel meer dan het leveren van kwalitatief hoogstaand meubilair. Design & Build is het proces van A tot Z. Van inventarisatie, tot ontwerp en de uiteindelijke realisatie. Bureau vandervorm laat medewerkers en klanten in een stijlvol, functioneel en aantrekkelijk kantoorpand ‘thuiskomen’.

Kantoorinrichting & Design

Of het nu gaat om een nieuw in te richten pand of om een bestaand kantoor de juiste look and feel te geven, Bureau vandervorm denkt met je mee. Hoeveel mensen werken er, wat is de merkidentiteit en wat hebben de verschillende werkplekken nodig? Een werkomgeving moet veilig en gezond zijn, maar minstens zo belangrijk is een inspirerende werkplek.

De kantoorinrichting is in grote mate bepalend voor de waardepropositie van een bedrijf. Het vormt de blauwdruk van de bedrijfsidentiteit: waar je als onderneming voor staat en welk gevoel je bij medewerkers en relaties teweeg wilt brengen.

De kantoorinrichting heeft een positief effect op medewerkers:

  • De werkprestaties zijn beter;
  • Minder uitval door (arbeidsgerelateerd) ziek zijn;
  • Mensen blijven langer bij dezelfde organisatie werken.

Ook gesprekken met relaties zijn vaak succesvoller in een prettige en passende omgeving.

Bureau vandervorm slaat de brug tussen conceptontwikkeling en interieurontwerp. Zo creëren we verrassende en eigentijdse ontwerpen die passen bij de onderneming. Dat doen we onder meer voor de financiële en zakelijke dienstverlening, IT & communicatie en energie- en technologiebedrijven.


Kantoorinrichting begint met goed conceptualiseren en een indelingsplan.

Kantoorinrichting & Build

Pas bij het bouwen vloeit Design over in Build. Met de juiste kleuren, originele aankleding en uiteraard kwalitatief goed en ergonomisch werkmeubilair. Bureau vandervorm gaat graag voor je aan de slag om Design professioneel om te zetten in Build. Inrichting conform het Bouwbesluit, de plaatsing van wand-, vloer- en plafondoplossingen; het totale project verzorgen we van A tot Z. Het resultaat is een stijlvolle en inspirerende kantoorinrichting waar medewerkers met plezier en enthousiasme werken.

Bureau vandervorm brengt je designwensen tot leven.

Ervaar Design & Build bij Bureau vandervorm

Zien is geloven. We nodigen je daarom van harte uit op ons kantoor om inspiratie op te doen. Spreekt ons kantoorinrichtingsconcept je aan? Dan gaan we graag met je om tafel om met je te inventariseren hoe we je droomkantoor turnkey kunnen afleveren.

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

Volgend bericht

The War on Talent – en de magnetische werking van kantoren

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch