Hello There: ongestoord en onbezorgd werken dankzij meeting en phone booths

Kantoortuinen zijn inmiddels veel toegepast binnen bedrijven, maar waar kunnen je medewerkers terecht wanneer zij rustig willen bellen of overleggen? Meeting en phone booths zijn de ídeale flexibele kantoormeubelen om in relatieve stilte werkzaamheden te kunnen volbrengen. Dankzij de akoestische werking is niemand elkaar tot last en kan iedereen zich blijven richten op zijn of haar kerntaken.

Geluidsoverlast door continue verbondenheid

Werkplekken worden vandaag de dag gekenmerkt door open kantoorruimtes, flexplekken en het gebruik van diverse multimediatoepassingen. Hierdoor staan medewerkers – zij het in wisselende samenstellingen – continu met elkaar in contact. In werkomgevingen waarbij weinig tot geen rekening is gehouden met het onderwerp akoestiek, groeien achtergrondgeluiden al rap uit tot een oorverdovend galmen, wat meermaals leidt tot de nodige afleiding. Met alle gevolgen van dien: slechte akoestiek veroorzaakt stress, vermoeidheid, hoofdpijn en indirect ook ziekteverzuim.


Auditieve privacy met phone booths

Meeting en phone booths dragen bij aan een prettige werksfeer waarin de focus optimaal wordt bewaard, mét behoud van flexibiliteit. De geluidsdichte meubelen zijn uitgevoerd met moderne gebruikstoepassingen. Ze bieden de rust, privacy en focus om zakelijke overlegmomenten, brainstormsessies en/of telefoongesprekken in goede orde te voltooien. Dat wil zeggen vrij van rumoer op de werkvloer, afkomstig van bijvoorbeeld:

  • Informeel werkoverleg en ander contact tussen collega’s;
  • Apparaten die systematisch geluid produceren, zoals koffiezetapparaten en airconditioningsystemen;
  • Voetstappen, het verschuiven van stoelen en andere bewegingen die galm veroorzaken.

Bij telefonisch contact in het bijzonder is je stem je visitekaartje. Auditieve privacy is met andere woorden geen overbodige luxe. Goed verstaanbaar zijn en vol concentratie je klanten, partners en/of collega’s te woord staan, dragen bij aan een prettig contactverloop en een vruchtbare samenwerking.

Onmisbaar in de open space office

Meeting en phone booths dragen er eveneens aan bij dat ándere medewerkers op kantoor niet meer afgeleid raken van de genoemde bel- en overlegsessies. Deze wisselwerking maakt de meubelen onmisbaar in open ruimtes.

Van alle gemakken voorzien

De meubelen bieden meer dan (geluids)privacy alleen. Afhankelijk van het merk en de uitvoering, beschikken meeting en phone booths over stopcontactaansluitingen, USB-poorten en (uitklapbare) desks die ruimte bieden voor een laptop of notitieblok. Dat de cellen geventileerd zijn, maakt hen tot een aangename en gezonde flexplek. Voor langere gesprekken kan het systeem worden geleverd met bijpassend zit/sta meubilair of een comfortabele hocker.

Ervaar de ultieme akoestiek

De akoestische interieuroplossingen van Bureau vandervorm zijn gericht op het inrichten van prettige, comfortabele werkruimtes en voldoen aan alle eisen van het nieuwe kantoor. Meeting en phone booths zijn ideaal voor de momenten waarop er behoefte is aan een afgesloten ruimte om in alle rust te kunnen overleggen of telefoneren. Door hun compacte formaat weet je zeker dat iedere vierkante meter op kantoor optimaal wordt benut. We laten je graag ervaren wat stilte met je doet. Ervaar de ultieme akoestiek met meeting en phone booths.

Meer weten?

Vraag een oriëntatiegesprek aan

Volgend bericht

De veelbelovende toekomst van zit-sta bureaus

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch