We are Part(ner) of The Senator Group

Hoewel The Senator Group is uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van kantoormeubelen ter wereld is deze fabrikant een onafhankelijk familiebedrijf gebleven. Met dank aan voorzitter Colin Mustoe die in 1976 gestart is met het ontwerpen en produceren van het meubilair.

Alle belangrijke voorwaarden waar ze ooit mee begonnen zijn lopen nog steeds als een rode draad door dit familiebedrijf; aandacht voor detail, integriteit, investering in mensen en passie voor design zijn hier de vaste elementen.

De Senator Group heeft een uitgebreid assortiment, verdeeld onder 3 merken welke een ruime keus bieden voor veel verschillende sectoren.

Senator

Senator ontwerpt en produceert innovatieve meubels voor werkplekken. Senator is gebaseerd op het begrijpen van de werkplek in al zijn variaties. Ze analyseren hoe mensen de ruimte gebruiken/bezetten en blijven op deze manier de steeds veranderende dynamiek voor.

Allermuir

Allermuir maakt hedendaagse meubels voor de vrijetijds- en bedrijfssector. De creatieve invloed van Allermuir is te zien in onder andere; openbare ruimtes, receptieruimtes, brainstormzones, bars, cafés en restaurants.

In de loop van de jaren is er een breed aanbod aan meubilair ontstaan waarvoor Allermuir regelmatig samen werkt met ontwerpers van wereldklasse.

Torasen

Torasen produceert eenvoudige maar zeer slimme en kostenbewuste meubels. Het merk biedt meerdere productreeksen met elk hun eigen individuele stijl. Op deze manier vullen ze elkaar goed aan en geven ze jou de vrije keus om de juiste samenstelling te creëren. Zo bestaat de collectie uit; multifunctionele zitplaatsen, overleg plekken, bureaus, tafels en meubels voor opslag.

 

Bij The Senator Group is productie het geheime wapen. Vanaf het begin in 1976 gelooft Senator erin om in elke fase van de productie volledige controle over de kwaliteitscontrole te behouden middels productietechnologie én handwerk.

‘’Innovation is in our DNA and like human DNA it identifies the distinct innovative characteristics of The Senator Group’’ – The Senator Groep

De continue zelfreflectie is voor The Senator Group vaste routine en levert dagelijkse verbeteringen op. Hierdoor creëren ze op een effectievere manier meubels die ze in een snellere doorlooptijden kunnen produceren.

Als trotse partner van The Senator Group bieden wij jullie deze brede keus aan voor het creëren van een totaal kantoorinterieur waarin wij graag met jullie meedenken.

Eerder bezocht Bureau vandervorm The Senator Group samen met een groep interieurarchitecten om inspiratie op te doen.

Meer weten?

Neem contact op

Volgend bericht

Ontdek de nieuwste Softline-collectie bij Bureau vandervorm

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch