Quickscan

Een solide basis voor je nieuwe interieur

Bedrijfsidentiteit voorop

Volledig in het interieur verwerkt.

Heldere communicatie

Persoonlijk contact, no-nonsense

Duidelijkheid van de start

Uitgebreid visueel plan.

Tijdens de Quickscan maken we een inventarisatie van de merkidentiteit, huisvestingssituatie, bezettingsgraad en diversiteit aan werkplekken. Hierbij brengen wij je behoeftes en die van je werknemers helder in beeld.

Met onze no-nonsense aanpak spelen wij in op ontwikkelingen binnen de organisatie en creëren wij de best passende werkomgeving op maat.

Hierbij houden we rekening met wensen met betrekking tot functionaliteit, comfort of representativiteit of een combinatie hiervan. Uiteraard hebben wij een passende oplossing voor elk segment.

Om direct een volledig en duidelijk plan voor te leggen, verzorgen wij een professionele presentatie van de totale werkomgeving.

We visualiseren de inrichting van het kantoor door middel van diverse illustraties, zodat je precies weet hoe de nieuwe kantoorinrichting eruit komt te zien. Denk hierbij aan meerdere 3D-ontwerpen, plattegronden en moodboards.

Tijdens de Quickscan ontvang je eveneens een budgetcalculator met een totaaloverzicht van de te verwachten kosten, daarbij rekening houdend met je budgetwensen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Bij Bureau vandervorm staan we voor korte lijnen en heldere communicatie. Daarom komen we graag de uitkomst van de Quickscan persoonlijk aan je presenteren en daarbij de vervolgstappen bespreken.

Wij zijn ervan overtuigd dat we je bedrijf met deze aanpak een solide interieurbasis verschaffen. We zien ernaar uit om je te ondersteunen bij dit project.

INBEGREPEN IN DE QUICKSCAN:

  • Professionele presentatie
  • Meerdere 3D-ontwerpen
  • Plattegrond van het interieur
  • Moodboards voor het interieur
  • Budgetcalculator

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens de volgende stap? Ontdek hier meer over onze creatieve Conceptontwikkeling.

Ben je klaar voor een nieuw interieur?

Plan een oriëntatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken.