Iedere fase van de kantoorinrichting vakkundig verzorgd

Een multifunctionele indeling, ergonomisch werkmeubilair en goede verlichting: de juiste kantoorinrichting zorgt voor een fijne werksfeer en een hogere productiviteit. Ben je klaar voor een (her)inrichting van je kantoor die voor deze doelen is geoptimaliseerd? We staan je bij tijdens elke fase van de inrichting: van een toekomstbestendig ontwerp en meubelplan tot een sleutelklare overdracht. Een design and build turnkey oplevering noemen wij dat bij Bureau vandervorm. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Lees snel verder.

Kantoorinrichting van A tot Z

Of het nu gaat om een nieuw of een bestaand pand, je bent bij Bureau vandervorm in goede handen voor het verzorgen van je kantoorinrichting – van advies tot en met uitvoering. Onze aanpak is als volgt:

  • Design. Bij Bureau vandervorm gaan we voor een werken-op-maat-ervaring. We nemen je bedrijfsidentiteit als uitgangspunt en presenteren je een toekomstbestendig ontwerp. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met de capaciteit van de ruimte en je gebruikswensen. Aan de hand van een moodboard krijg je een goede sfeerimpressie van je toekomstige kantoorinrichting;
  • Build. Is het ontwerp naar wens? Dan gaan we voor je aan de slag om de ideeën op de tekentafel te transformeren naar de daadwerkelijke kantoorinrichting. Wij verzorgen de uitvoering tot in de puntjes. Voor tussentijdse vragen en informatie over de voortgang kun je terecht bij een vast aanspreekpunt binnen Bureau vandervorm;
  • Oplevering. We zorgen dat je kantoor spic en span wordt afgewerkt en opgeleverd. Voor die wow-ervaring hoef je alleen nog maar de sleutel in het slot te steken. Eenmaal intrek genomen in je nieuwe kantoor? Dan blijven we graag met je in contact om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Ook na de oplevering van je nieuwe kantoorinrichting kun je bij ons terecht voor onderhoudstips en vragen over de laatste ontwikkelingen in de kantorenbranche.

Een kantoorinrichting waar je jaren mee vooruitkunt

Bij Bureau vandervorm vertalen we je wensen door naar een unieke, bij je bedrijf passende kantoorinrichting. We nemen je bedrijfsidentiteit voortdurend als uitgangspunt en zijn alert op nieuwe ontwikkelingen in de wereld van kantoorinrichting. Hierdoor kunnen we ook goed adviseren over praktische zaken, zoals akoestiek, luchtverversing, verlichting en veiligheid. Het resultaat is een gebalanceerd en comfortabel kantoor waar werknemers én relaties zich volledig thuis voelen.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor projectinrichting op maat? Neem contact met ons op via +31 (0)30-3690747 of vul ons contactformulier in via onderstaande button.

Neem contact op

Volgend bericht

Verlichting op kantoor – waarom is dit zo belangrijk?

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch