Hoe een luxe kantoorinrichting bijdraagt aan succes

Van de entree tot de inrichting van de werkplekken – hoe een kantoor is ingericht is voor een groot deel bepalend voor hoe klanten en werknemers je organisatie ervaren. Een luxe kantoorinrichting zegt iets over wie je bent, hoe je werkt en wat je belangrijk vindt. Het is de eerste indruk van je onderneming en die kun je maar één keer maken.

Het effect van luxe kantoorinrichting op klanten

Wat zorgt meer voor een “wow”-ervaring: een kantoor met rustige verlichting, stijlvolle meubels in een mooi aangeklede ruimte of een kantoor met eenvoudige meubels, harde verlichting en her en der een plantje? Het is niet moeilijk om te raden dat het eerste kantoor bij veel mensen meer in de smaak zal vallen.

Dit is een belangrijk gegeven, want hoe mensen zich voelen bepaalt voor een groot deel hoe zij zich opstellen. Een luxe kantoorinrichting straalt degelijkheid, comfort en vertrouwen uit. Klanten willen in zee met iemand die ze vertrouwen en die in hun ogen de juiste expertise bezit. Een luxueus ingericht kantoor draagt daar onmiskenbaar aan bij.

Het effect van een luxe kantoorinrichting op werknemers

De uitstraling van een luxe kantoor heeft ook een positief effect op werknemers. Het is vele malen prettiger om in een zorgvuldig ontworpen en mooi ingerichte omgeving te werken. Naast kleur spelen ook verlichting en comfortabel meubilair een rol bij de beleving.

Een groot deel van ons werkende bestaan vindt plaats op kantoor. Hoe aangenamer de werkomgeving, hoe groter de kans dat men er langer blijft werken. Zeker wanneer er sprake is van een krappe arbeidsmarkt is het geen overbodige luxe om personeel aan je te binden.

Daarnaast zijn mensen geneigd zich aan te passen aan hun omgeving. Dit kan zich op kantoor bijvoorbeeld uiten in een bepaalde kledingstijl en de manier waarop men zich opstelt richting klanten. Een luxe kantoorinrichting heeft op werknemers dan ook meerdere positieve effecten.

Onderscheiden en opvallen

Een luxe kantoorinrichting kent meerdere verschijningsvormen. Denk aan een stijlvolle klassieke inrichting met kroonluchters, maar ook een hypermoderne stijl met vernieuwende designmeubelen. Welke stijl ook bij je past, ze hebben allemaal één overeenkomst: een bij elkaar passende en prachtig vormgegeven inrichting waarbij tot in de kleinste details aandacht aan is besteed.

Met een luxe kantoorinrichting onderscheid je je van de standaard en heb je tegelijk een visitekaartje in handen waarmee je opvalt.

Een luxe kantoorinrichting heeft in eerste instantie een hoger kostenplaatje, maar die investering betaalt zich dubbel en dwars uit. Kiezen voor kwaliteit vertaalt zich in een kantoorinrichting die niet alleen duurzamer in gebruik is, maar ook langer meegaat!

Luxe creëren met Bureau vandervorm

Kleuren, stijlen en inrichting; het behoort allemaal tot de expertise van Bureau vandervorm. Door goed te luisteren, kunnen we je wensen en eisen vertalen naar een kantoorinrichting die precies uitstraalt wat je voor ogen hebt. Van vloeren tot wanden, van indeling tot inrichting en van planten tot en met de positionering van de stroomtoevoer: Design & Build is wel aan Bureau vandervorm uitbesteed. Zo zorgen we voor een perfecte oplevering van je stijlvolle en luxe kantoor.

Graag gaan we met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. We heten je graag welkom in ons kantoor en laten je met plezier ervaren wat het effect is van de juiste kantoorinrichting. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Vraag een adviesgesprek aan

Volgend bericht

Duurzame kantoorinrichting – waar te beginnen?

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch