Inrichting bedrijfspand: hoe gaat dat in zijn werk?

Er komt veel kijken bij de inrichting van een bedrijfspand. Ongeacht het aantal werknemers, is een dynamische ruimte waar medewerkers optimaal kunnen presteren en zich op hun gemak voelen het belangrijkste uitgangspunt. Daarnaast is de bedrijfsinrichting ook het visitekaartje voor je relaties. Bij Bureau vandervorm creëren we unieke en professionele interieurs passend bij je gebruikswensen en bedrijfsidentiteit.

Je leest hieronder hoe dit precies in zijn werk gaat en welke factoren een belangrijke rol spelen in de inrichting van je bedrijfspand.

Hoe gaat het inrichten van een bedrijfspand in zijn werk

Om een passend interieur voor je bedrijfspand te creëren, nodigen we je graag uit voor een oriëntatiegesprek. Sluiten jouw ambities aan bij onze kantooroplossingen en ga je met ons in zee? Dan komen we bij je op locatieom een helder beeld van het pand te krijgen en de bedrijfsidentiteit en de behoeftes van jou en je werknemers in kaart te brengen.

Zo krijgen we inzicht in de ruimtelijke capaciteit en je gebruikswensen met betrekking tot functionaliteit en comfort, akoestiek en ergonomisch meubilair. Hierbij spelen we in op nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf om een inspirerende werkomgeving op maat te realiseren. Denk hierbij aan wensen ten aanzien van hybride werken, inspelen op vitaliteit op de werkvloer en groei van het bedrijf.

Daarnaast inspireren we je graag met een moodboard. Deze sfeerimpressie vormt een goede weergave van de nieuwe kantoorinrichting. Herken je je hierin? Mooi, dan gaan we voor je aan de slag met een uniek en speciaal samengesteld ontwerp.

Inrichtingselementen om rekening mee te houden

Het kantoor vormt steeds meer een ontmoetingsplek. Een optimale inrichting van je bedrijfspand omvat daarom niet alleen fijne werkplekken waar werknemers zich optimaal kunnen concentreren, maar ook ruimtes die effectieve werksessies faciliteren en plek bieden voor ontspannen samenkomen met collega’s. Om zo’n dynamische werkomgeving te realiseren, hebben we een aantal belangrijke inrichtingselementen voor je op een rij gezet:

Zonering

Het onderverdelen van je kantoor in verschillende (werk)zones heeft impact op de productiviteit van je werknemers. Bij zonering kun je denken aan stiltewerkplekken, vergaderruimtes en aanlandplekken. Zo weten werknemers precies waar ze terechtkunnen voor een rustige plek waar ze individueel of samen met collega’s aan een project kunnen werken. Een andere zone die niet mag ontbreken: een gezellig workcafé, waar medewerkers gestimuleerd worden om even tot rust te komen en collega’s te ontmoeten.

Akoestiek

Zonder de juiste voorzorgsmaatregelen worden open space offices al snel rumoerig, wat geconcentreerd werken onmogelijk maakt. Akoestische wand- en raambekleding biedt zowel een functionele als een esthetische oplossing. Deze bekleding werkt geluiddempend en vermindert de nagalm. Ze zijn in diverse kleuren en materialen beschikbaar en dus gemakkelijk aan te passen aan de gewenste interieurstijl.

Gezond werken

Bij ons meubelplan staat de de fysieke gezondheid van je werknemers voorop. Ergonomisch meubilair stimuleert gebruikers een gezonde(re) werkhouding aan te nemen. Dit verhoogt niet alleen het energieniveau, maar voorkomt ook lichamelijk ongemak. Een passende oplossing is een zit-sta bureau waarbij medewerkers afwisselend staand werken.

Kosten inrichting bedrijfspand aftrekbaar

Wist je dat alle kosten gerelateerd aan de inrichting van je bedrijfspand in de meeste gevallen aftrekbaar zijn? Fijn, want dat geeft je meer bestedingsruimte voor je gewenste inrichting.

Bij Bureau vandervorm creëren we werken op maat. We beschikken over talloze ergonomische interieuroplossingen voor je kantoorruimte – altijd passend bij de dynamiek die je voor ogen hebt.

Meer weten over onze projectinrichting voor bedrijfspanden? Maak dan een afspraak met onze specialisten via +31 (0)30 3690747 of vul ons contactformulier in via onderstaande button.

Neem contact op

Volgend bericht

Kantoor inrichten voor flexibel werken – waarom is dit zo belangrijk?

Lees bericht
Meer updates

We hebben nog veel meer geweldige updates

Terug naar alle updates
Get in
Let’s shape Impact together touch